Hoog niveau tijdens de meerkampfinale van de turnsters Lova Vroomshoop

Op zaterdag 25 mei mochten een aantal turnsters hun meerkampfinale turnen. Het was te zien dat het vandaag om een finalewedstrijd ging, want het niveau lag erg hoog.

Indy Warner, Vera Dalhuisen, Layla Bruins, Emma Moes, Tess Westerik en Tess Zwijnenberg kwamen nog één keer uit in de categorie niveau 4. Op brug kon iedereen een oefening doorturnen en werden er zelfs een aantal kips geturnd. Op balk wist iedereen keurig en strak te turnen en waren er bijna geen wiebels of vallen! Op vloer turnde iedereen een keurige loopsprong en nette salto’s. Op sprong wist iedereen haar wedstrijd goed af te sluiten. Indy werd knap 5e, vera 20e en Layla 23e. In de middagwedstrijd werd Tess Zwijnenberg 15e, Tess Westerik 18e en Emma 21e.

Suze Jonker en Noa Tukker, die op de valreep mocht meedoen door uitval, turnden dit seizoen in de categorie supplement F. De meiden lieten keurige oefeningen zien en hadden een sierlijke vloeroefening! Moeilijke elementen werden geturnd en goed uitgevoerd! Helaas werd ook hier de balk een aantal keren vroegtijdig verlaten. De meiden zijn in een groot deelnemersveld 15e en 18e geworden.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen