Nieuwjaarsreceptie vv Den Ham

Voor een volle kantine op het sportpark “De Rohorst” roemde voorzitter Dennis Bosch de leden van de Hammer club. Hij doelde daarbij niet alleen op het sportieve aspect, maar ook op de verbindende rol die de v.v. Den Ham speelt in de Hammer gemeenschap. Naast diverse sportieve successen als kampioenschappen van teams noemde hij ook de bijzondere handhaving van Den Ham in de 2e klasse na winst in de nacompetitie.

Verder is de v.v. Den Ham inmiddels begonnen met de bouw van een 3-tal nieuwe kleedkamers ter vervanging van het oudste kleedkamergebouw op “De Rohorst”. Alles gebeurd daarbij in eigen beheer, en door de gezonde financiële situatie van de club zonder verzwaring van hypotheeklasten. De steun van de hoofdsponsorgroep Starselect v.v. Den Ham, het Hammer Ondernemers Collectief H.O.C. en een groot aantal nieuwe bordsponsoren werden hierbij genoemd.

Daarnaast zijn het afgelopen jaar de tribune en een kleedkamergebouw extra voorzien van zonnepanelen. Daardoor is de club, naast het houtpelletsysteem voor een groot deel energie neutraal.
Na het officiële gedeelte bleek nog eens de verbindende kracht van de Hammer club. Onder leiding van de voorzitter van de supportersvereniging John Veneberg werd er middels het rad van fortuin en de daarop volgende veiling waarbij hij op zijn eigen wijze als spreekstalmeester op trad, maar liefst € 5.000.- euro bijeengebracht voor de stichting Alpe D’HuZes. Dat bedrag werd even later door een anonieme sponsor verdubbeld tot € 10.000.-!!!

Hoe kun je een jaar beter beginnen? De Hammer club en haar spelers en supporters en sponsoren lieten zich opnieuw van haar beste kant zien aan het begin van 2024!

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen