Forest Hill Festival Vroomshoop stopt

Beste mensen, we hebben geen fijn bericht voor jullie. Na 8 jaar te hebben genoten, gaat de stekker uit het Forest Hill Festival! De stroomstoring van dit jaar was een flinke streep door de rekening (er kon bij ons én in het dorp niet gepind worden) en helaas krijgen we dit niet vergoed.

We zijn trots dat we de afgelopen jaren, mede dankzij jullie als bezoekers, een buffer hebben kunnen opbouwen, zodat dit niet voor problemen heeft gezorgd. Wel betekent dit dat we weer van scratch af aan beginnen. Het risico van het organiseren van een dusdanig groot en groeiend festival, met bijkomende stijgende kosten en verantwoordelijkheden, is voor ons als vrijwilligers te groot geworden. We gaan zeker nog wel eens een feestje organiseren, maar dan wat kleiner dan dit festival.

We kijken met trots terug op een geweldige tijd met jullie! Veel dank aan de trouwe bezoekers, vrijwilligers en lokale ondernemers die ons altijd gesteund hebben. We hopen natuurlijk niet dat Vroomshoop zonder festival blijft en wensen mogelijke opvolgers veel succes bij de organisatie daarvan. Ze kunnen dan sowieso rekenen op 6 dorpsgenoten als bezoekers.

Bron: Forest Hill 

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen