Kerstconcert Chr mannenkoor Vroomshoop

Op vrijdag 15 (vijftien) december houdt het Chr. Mannenkoor Vroomshoop een Kerstconcert in kerkelijk centrum Irene, Julianastraat 27 te Vroomshoop. Het koor staat zoals altijd onder leiding van dirigent en pianist Gezinus Veldman. Veel muziekarrangementen zijn van zijn hand.

Aan dit concert werkt mee violist Hrayr Ter-Sargsyan uit Vriezenveen. En uit eigen gelederen treden op koorsolist Albert Wessels (bariton) en Henri Westerink (slagwerk). Op het programma staan o.a. Cantique de Noël, Little drummer boy, Son of Mary, Still a Bach Christmas, en natuurlijk Stille Nacht.

In het eerste deel van het concert is ook het imposante, driedelige Statua Libertatis te horen. Dit bracht het koor op 5 mei ten gehore in de Dominicanenkerk te Zwolle, ter gelegenheid van de Nationale viering van Bevrijdingsdag.

Het concert begint om 20.00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Bruna in Vroomshoop en de Readshop in Den Ham. Deze kosten € 10,- in de voorverkoop en aan de kerkzaal € 12,50. Kinderen tot 12 jaar betalen € 5,-.

Voor bezoekers van elders: mail secretariaat@cmkvroomshoop.nl voor kaarten.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen