Spook/griezeltocht Westerhaar een groot succes

Westerhaar – Vreemde gasten liepen er gisteravond in het bos rondom het Veenmuseum bij Westerhaar. Ongeveer dertig vrijwilligers die verkleed waren en er zelf een invulling aan hun item hadden gegeven stonden in het bos.

Nadat men was opgevangen in de hal van de Klaampe werden de lopers in groepjes overgebracht met een busje alwaar men al een verhaal hoorde wat er in het bos afspeelde. Zo’n 150 deelnemers van jong tot oud liepen een ronde van ongeveer anderhalve kilometer en troffen de spoken en geesten aan in het donkere spannende bos bij het Veenmuseum.

De Oranjevereniging van Westerhaar liet weten dat er al heel lang niet zo’n grote spooktocht is gehouden en vond het weer tijd om dit te organiseren. We willen de mensen graag vermaken op verschillende manieren en dat het geslaagd was werd duidelijk aan de reacties van de deelnemers.

De Oranjevereniging geeft al aan dat dit een vervolg krijgt en alweer aan het uitdenken is om het nog mooier en vooral spannerder te maken. Er zijn ongeveer 150 deelnemers van jong tot oud. Ruim 30 vrijwilligers helpen ons hierbij. We hebben in Westerhaar al jaren geen spooktocht meer.

Wij als oranjevereniging willen graag meer mensen vermaken
Grenzen verleggen en dat leid nu al tot een groot succes. Bij deze willen we ook iedereen bedanken voor alle hulp en deelnemers voor de deelname.

Hieronder een kleine impressie

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen