De Grote Clubactie barst weer los vanaf zaterdag 23 september

De Grote Clubactie barst weer los vanaf zaterdag 23 september. Diverse leden van maar liefst zestien sportverenigingen uit de gemeente Twenterand gaan op pad l om op deze manier extra inkomsten op te halen voor hun club.

Directeur Frank Molkenboer van de Grote Clubactie is trots dat er weer zoveel leden op pad gaan en hun vereniging een warm hart toedragen. “Bij jouw club sluit je vriendschappen voor het leven, ontdek je je talenten en beleef je samen met anderen onvergetelijke momenten. Voor veel Nederlanders is het verenigingsleven onmisbaar. Wat we meer en meer terugkrijgen is dat de actie voor veel verenigingen niet alleen een welkome inkomstenbron is. Het is ook een activiteit waarbij clubleden ervaren wat ze samen kunnen bereiken. Het échte clubgevoel.”

Van voetbal tot scouting, van gymnastiek tot atletiek en van fanfare tot badmintonvereniging. Voor 3 euro per lot steunen mensen een club bij hen in de buurt. Maar liefst 80% hiervan is direct voor de clubkas. Met de opbrengsten worden mooie clubdoelen gerealiseerd, zoals het organiseren van een jeugdkamp, het aanschaffen van nieuwe trainingsmaterialen of het vieren van een jubileum.

Mooie prijzen
De Grote Clubactie kent het hoogste uitkeringspercentage van alle loterijen in Nederland. Met het kopen van loten steunt men de vereniging en maakt ook zelf kans op mooie prijzen. De hoofdprijs is een geldbedrag van liefst 100.000 euro. De trekking vindt plaats op 28 november 2023.

Deelnemers van dit jaar in de gemeente Twenterand zijn. E.V.K.V., Tennisvereniging T.C.V., Judo-Kwai-Vriezenveen, v.v. DETO, DOS’37 , Vrivo, Vriezenveense Zwem- en Polo Club en Scouting Admiraal Kruys uit Vriezenveen. Uit Den Ham doen mee de BV Twenterand, De Lourenshoeve Ruiters en de Hammer Volleybalclub HVC. Uit Vroomshoop doen mee LOVA (Lichamelijke Oefening voor Allen), Sportlust Vroomshoop VV en Muziekvereniging De Harmonie. Uit Westerhaar-Vriezenveensewijk doen mee Voetbalvereniging Voorwaarts en Vogelvereniging Vogelvreugd

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen