Het Kwispelpunt; De nieuwe naam voor honden speelplaats in Vroomshoop

Geweldig nieuws voor alle hondenliefhebbers! Het hondenspeelveld in ons dorp heeft een naam: “Het Kwispelpunt”!

Na een spannende stemronde, waarbij we overladen werden met prachtige suggesties, hebben we dé perfecte naam gekozen die het enthousiasme van onze viervoetige vrienden perfect weergeeft.

De afgelopen weken zijn we druk in de weer geweest: het terrein is onkruidvrij gemaakt, de bomen zijn bijgesnoeid en de grond is in topconditie gebracht. Ondanks wat regenachtige dagen is er flinke vooruitgang geboekt, met dank aan ons geweldige team van sponsoren!

Ecowoods helpt ons met prachtig hout voor een schitterende brug, terwijl de hindernissen worden voorzien door de gulle steun van Boshoeve hout en bouwmaterialen bv. De bankjes vinden hun thuis op ons veld dankzij de IJsbaan en niet te vergeten, Fa. Bouwhuis Beerzerveld heeft een duiker geplaatst en het hekwerk van Fa. v.d. Berg staat klaar om geïnstalleerd te worden!

Aan alle hondenbezitters vragen we nog even geduld: we zaaien binnenkort gras en dat heeft wat tijd nodig om tot volle glorie te groeien.

Maar we hebben jullie hulp nodig! Ben jij gepassioneerd door honden en wil je een actieve rol spelen in het behoud van “Het Kwispelpunt”? We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een oogje in het zeil willen houden en ervoor willen zorgen dat ons hondenspeelveld altijd netjes en gezellig blijft. Als je interesse hebt om ons team van vrijwillige toezichthouders te versterken, neem dan contact met ons.

Markeren jullie alvast 4 oktober in je agenda? Op Dierendag openen we met trots “Het Kwispelpunt” en we hebben heel wat leuks in petto! 🎉 Dus houd die middag vrij en bereid je voor op een middag vol activiteiten en gezelligheid. Meer details volgen snel!

Bedankt aan iedereen die dit project mogelijk heeft gemaakt. Samen maken we van “Het Kwispelpunt” dé plek waar honden en hun baasjes samen kunnen genieten.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen