Twee keer goud voor Harmonie Vroomshoop

Afgelopen zaterdag reisden de leden van de malletband en majorettes van muziekvereniging De Harmonie Vroomshoop af naar het Duitse Rastede waar het korps deel ging nemen aan de Rasteder Musiktage. Rond de klok van 15.00 uur stond het korps aangetreden voor de internationale jury uit Duitsland, Canada en Maleisië.

Op een vooraf bepaald parcours liet de malletband al musicerend zien wat ze in huis hadden. Met uiteindelijk een zeer krachtig en onverwacht eind van het optreden was het publiek zeer verrast en kreeg men een staande ovatie. Zelfs de jury kon niet achterblijven en ging staan om op deze manier te laten blijken wat ze van het optreden vonden.

De uiteindelijke score was 83 punten wat ruim voldoende was voor een eerste prijs. Daarmee liet de malletband nummer 2 op ruime achterstand. Het eerste goud was daarmee binnen. Maar ook Tambour-maître Rik Kriekjes viel in de prijzen. Met maar liefst 90 punten haalde hij de tweede gouden plak voor Vroomshoop binnen. Een zeer geslaagd weekend waarbij de leden en supporters zeer tevreden konden zijn.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen