Open repetitie levert Mannenkoor Vroomshoop nieuwe leden op

VROOMSHOOP – Op donderdagavond 22 juni organiseerde het Chr. Mannenkoor Vroomshoop een open repetitie in haar thuislocatie, kerkelijk centrum Irene te Vroomshoop. Na een onderbreking vanwege corona pakte het koor deze traditie weer op.

De koorleden mochten bewoners en hun begeleiders begroeten uit verzorgingscentra uit Vroomshoop, Den Ham en omgeving. En ook andere belangstellenden waren aanwezig,
Dirigent Gezinus Veldman maakte er een leerzame en onderhoudende repetitie van. Hij liet bijvoorbeeld de vier partijen van het mannenkoor eerst apart van elkaar zingen. Dat ging van de zware stemmen van de 2e bassen, via de 1e bassen (baritons) en de 2e tenoren naar de hoge stemmen van de 1e tenoren. Opvallend hoe harmonieus het klonk als die vier stemhoogtes daarna samen gingen zingen.

De bezoekers konden ook zelf geregeld meezingen met het koor, en koorsolist Albert Wessels was weer goed op dreef.
De bezoekers vertelden na afloop dat ze een mooie avond hadden gehad. Dat gold blijkbaar ook voor een aantal aanwezige mannen, die zo enthousiast waren dat ze besloten lid te worden.

Ook interesse om lid te worden? Dit is een ideaal moment om je aan te melden. Je kunt het koor ook horen zingen op zaterdag 8 juli in de hervormde kerk te Den Ham, ’s middags van 15.30 tot 16.15 uur. Ook dan is de entree gratis.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen