Voedselinzamelingsactie in Den Ham

De drie kerken in Den Ham organiseren op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni een voedselinzamelingsactie voor Stichting Voedselbank Twenterand Manna. Steeds meer mensen moeten een beroep doen op de stichting om het hoofd financieel boven water te houden, ook in Twenterand. Om deze mensen te kunnen blijven helpen is Manna afhankelijk van donaties in geld, maar ook in goederen. Daarom hebben de drie kerken in Den Ham de handen ineen geslagen en organiseren zij de ‘Actie Geef’. Of u nu veel of weinig kunt bijdragen, elk artikel dat wordt gedoneerd tijdens de actie ‘Geef’ in Den Ham is welkom.

Boodschappen inleveren kan in Hervormd Centrum De Rank, Brinkstraat 6 in Den Ham op vrijdagavond 23 juni van 19.00 tot 20.30 uur en op zaterdagmorgen 24 juni van 10.00 tot 13.00 uur.

De volgende boodschappen zijn welkom: koffie- suiker-koffiemelk-filterzakjes-houdbare melk-boter -margarine-braadvet-jam-hagelslag-chocopasta-aardappelpuree-beschuit-ontbijtkoek-pannenkoekenmix-soep-groente in blik of pot-appelmoes-ingeblikt vlees of vis-ragout in blik-rijst-macaroni/ spaghetti/bami of nasi-zilveruitjes-augurken.

Overige producten: koekjes-snoep-chocolade-chips-ranja-frisdrank-fruitsap-jus d’orange-mayonaise-ketchup.

Bent u niet in de gelegenheid om boodschappen te brengen dan is een financiële gift ook mogelijk, ter plaatse is een collectebus aanwezig of kan de QR code gescand worden. De kerken doen een beroep op iedereen bij te dragen aan deze actie voor medemensen in onze omgeving die onder of op de sociale grens of in stille armoede leven.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen