Hoorzitting kadernota 2024

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Twenterand heeft de kadernota 2024 opgesteld en voorgelegd aan de gemeenteraad. Voor de definitieve besluitvorming organiseert de gemeenteraad een openbare hoorzitting. Deze is op maandag 19 juni 2023 om 19.30 uur in de raadzaal in het gemeentehuis in Vriezenveen. Wilt u uw mening geven over de kadernota 2024? Dat kan tijdens deze hoorzitting. U bent van harte welkom.

De hoorzitting bestaat uit twee delen: een formele bijeenkomst en een informele bijeenkomst.

Tijdens de formele bijeenkomst hebben belanghebbenden (organisaties, verenigingen, inwoners)
– ieder op hun beurt – de mogelijkheid hun mening te geven in maximaal 5 minuten. Na elke inspreekronde kunnen raadsleden vragen stellen aan de belanghebbende.

Na deze formele bijeenkomst is er aansluitend een informele sessie gepland. Hierbij hebben raadsleden en belanghebbenden de gelegenheid om – in kleiner verband en op iets informelere wijze – nog eens nader met elkaar over de ingebrachte zienswijzen van gedachten te kunnen wisselen.

Aanmelden hoorzitting
Aanmelden voor het deelnemen aan de hoorzitting kan tot maandag 19 juni 2023 10.00 uur. Dit doet u bij de griffie van de gemeenteraad via e-mail: griffie@twenterand.nl.

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen