Zondagvoetbal Sportlust eindigt op 73e verjaardag

Vroomshoop- Met de nacompetitie wedstrijd tegen VV Langeveen is er ook een einde gekomen aan het zondagvoetbal op Sportpark de Bosrand.
Zoals al vaker dit seizoen begon Sportlust de wedstrijd met een achterstand. 37 seconden stonden op de klok toen een afvallende bal uit een vrije trap in de verre hoek werd geschoven.
Toen na 11 minuten spelen de wedstrijd gestaakt dreigde te worden na een blessure bij de scheidsrechter kwamen Langeveen en Sportlust gebroederlijk overeen beiden een helft de vlag over te nemen zodat de grensrechter de fluit ter hand kon nemen.

In de de 23e minuut kwam Sportlust op 1 – 1 na een wippertje door de as van Toon van Dam die door Tim Spoor langs de doelman werd geprikt.
In het verdere verloop van de 1e helft was het Sportlust dat vooral de bal had maar Langeveen enkele gevaarlijke cornerballen.

In de 2e helft eenzelfde spelbeeld waarbij Sportlust de bal had. Een minuut na de drinkpauze werd dit ook in de score uitgedrukt toen Joppe Wekamp het scorebord liet verspringen; 2 – 1.
Waar in de 76e minuut de leidsman als enige in een achterbal een corner zag was het moment dat door Langeveen de 2 – 2 werd genoteerd.
Hierna volgende nog een keer of zes een drie tegen drie situatie waarbij Sportlust vergat afstand te nemen van de Turftrappers. In de blessuretijd kwam Sportlust nog goed weg toen de bal op het aluminium uiteen spatte.

In de 1e helft van de verlenging gebeurde er weinig en leek de warmte beide teams parten te spelen. In de 2e helft kwam Sportlust opnieuw op voorsprong toen in de 111e minuut Anthony van Duiven een corner van Tim binnen werkte.
Daarmee leek Sportlust zich op te mogen maken voor de volgende ronde van de nacompetitie in Borne maar in de 118e minuut stak Langeveen daar een stokje voor door opnieuw de stand gelijk te trekken.

De strafschoppen daaropvolgend werden door Langeveen beter genomen dan door Sportlust ondanks een puike stop van Lars Gritter. Daarmee eindigt op haar 73e verjaardag het prestatievoetbal op zondag bij Sportlust. Op naar de zaterdag!

Hiermee komt ook een einde aan de carrière bij ‘t 1e elftal voor Sem Kosse, Anthony van Duiven, assistent trainer Koen Bosch, Coen Kleinheerenbrink en Thomas Spoor die na respectievelijk vijf, één, één, zes en twaalf seizoenen afscheid namen.