Muziek verbindt Twenterand

Muziek verbindt Twenterand’ wordt georganiseerd door Theater Turf uit Vriezenveen en Theater Het Punt uit Vroomshoop. “’Muziek verbindt Twenterand’, heeft voor ons twee betekenissen. Muziek moet zorgen voor verbinding voor de bevolking van Twenterand. Maar muziek verbindt ook de twee theaters.

We gaan als twee theaters samenwerken bij dit project”, vertelt Jan van der Borght, namens Theater Turf. ”Sinds enige tijd worden de programma’s afgesteld op elkaar en vindt er een gezamenlijke preview avond plaats in het begin van het theaterseizoen”, laat Marion Palstra namens Theater het Punt weten. “Dit project wordt de eerste ‘echte’ samenwerking”, vult Marina Arbouw namens Theater Turf aan. In de toekomst hopen beide theaters jaarlijks een gelijksoortig evenement gezamenlijk te organiseren.

“We willen ‘gewoon Twenterand’ zijn. Als theaters zijn we geen concurrenten van elkaar. We hopen door deze samenwerking dat mensen uit Vriezenveen een bezoek brengen aan theater Het Punt in Vroomshoop, maar ook andersom.

Foto’s: Gert Stegeman

ADVERTISEMENT

Pointnews wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gerelateerde artikelen